PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Blost post image

Kupite prenovljeno napravo v Ljubljani

15.03.2023

Blost post image

Če ste razmišljali o nakupu telefona ali druge naprave v Ljubljani, potem je naš servis pravi naslov za vas. Naši strokovnjaki obnovijo rabljene naprava, tako da delujejo brezhibno z najnovejšo različico OS. Vedno, ko prodamo iPade in iPhone v Ljubljani dejansko dokažemo, da je lahko nakup popolnoma obnovljenih naprav ne le funkcionalno izpopolnjena izbira, ampak tudi trajnostno odgovorna odločitev za potrošnika in za okolje.

Ko se odločimo za nakup popolno obnovljene naprave, izkoristimo obstoječo tehnologijo in tako zmanjšamo potrebo po proizvodnji novih naprav. S tem zmanjšujemo obremenjevanje naravnih virov ter emisije ogljika, ki jih proizvajanje novih naprav povzroča. Poleg tega, pa tudi prihranite denar, saj so obnovljene naprave cenejše od novih.

Kaj lahko dobite z nakupom prenovljenih iPadov, iPhonov v mestu Ljubljana.

Ob nakupu prenovljenih naprav poskrbimo, da je naprava ''kot nova'', z originalnimi nadomestnimi deli. Naši prenovljeni Iphone telefoni so opremljeni z novo baterijo in zunanjo prevleko, če je to potrebno. Poleg navedenega boste vsako napravo prejeli s celotnim naborom dodatne opreme in z garancijo.

Zakaj mi?

V Ljubljani, boste našli veliko drugih prodajalcev na drobno, ki ponujajo prenovljene naprave, tudi najnovejše modele, in sicer po precej znižanih cenah. Vsekakor pa vsi ti prodajalci ne zagotavljajo originalnih baterij in nadomestnih delov. Tu se mi v podjetju Mobistekla razlikujemo. Ponujamo vse, kar omogoča, da je obnovljena naprava OS kot nova!

Kontaktirajte nas in si kupite vaš najljubši model iPhona/iPada, ki je kot nov!

Torej, Če ste se že odločili za nakup prenovljenega iPhona ali iPada, nas enostavno pokličite na 051 494 000 ali 070 421 117 in nam sporočite vašo izbiro.