PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Blost post image

Menjava zaslona na mobilnih napravah

01.02.2023

Blost post image

Menjava zaslona na mobilnih napravah je postopek, s katerim se pogosto srečujemo zaradi poškodb ali okvar. Zaslon je ena najbolj občutljivih komponent mobilnih naprav in lahko se poškoduje zaradi različnih vzrokov. V tem blogu bomo raziskali pogoste vzroke poškodb zaslona, različne tipe zaslonov. Padec naprave na trdo površino je eden najpogostejših vzrokov za poškodbe zaslona. Nepravilno ravnanje, kot je uporaba prevelike sile na zaslon, lahko prav tako povzroči poškodbe. Ekstremne temperature ali nepravilno nameščeno zaščitno steklo so lahko tudi dejavniki, ki vplivajo na poškodbe zaslona. Pri mobilnih napravah se uporabljajata 2 različna zaslona, B-klasa in Premium. B-klasa je cenovno ugodnejša, a še vedno zelo kvalitetna medtem ko je Premium v večini primerov original. Vsak tip zaslona ima svoje značilnosti, ki vplivajo na barvno reprodukcijo, kontrast, energetsko učinkovitost in fleksibilnost. Menjava zaslona mobilne naprave je zahteven postopek in zahteva strokovno znanje ter ustrezna orodja. Priporočljivo je, da se posvetujete s specializiranim servisom, ki bo zagotovil varno in zanesljivo menjavo zaslona ter preprečil morebitne težave ali poškodbe.

Kako se začne postopek menjave zaslona?

Postopek menjave zaslona se začne s pregledom poškodovane mobilne naprave. Stranka prinese napravo v specializiran servis Mobistekla, kjer izkušeni serviserji opravijo temeljit pregled zaslona in ugotovijo obseg poškodbe. Po tem serviserji stranko obvestijo o ugotovitvah ter se dogovorijo glede popravila in cene.

Stroški menjave zaslona

Stroški menjave zaslona se lahko razlikujejo glede na vrsto naprave, tip zaslona in specifično poškodbo. Naš servis, Mobistekla, objavlja cene menjave zaslona na naši spletni strani www.mobistekla.si, kjer stranke lahko preverijo natančne stroške za svojo napravo.

Informacije

Če imate še kakršna koli vprašanja ali želite več informacij, se obrnite na našo spletno stran ali nas obiščite na naslovu Tržaška cesta 5. Veselimo se vašega obiska in vam bomo z veseljem pomagali pri menjavi zaslona na vaši mobilni napravi.

Hvala, ker ste izbrali Mobistekla - strokovnjaki za menjavo zaslona na mobilnih napravah.