PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Blost post image

Zamenjava baterije na mobilnih napravah v enem dnevu

01.02.2023

Blost post image

Ali se vam telefon polni zelo počasi in sprazni zelo hitro? Ali pa se sploh ne polni? To so lahko tipični primeri okvarjene baterije vaše mobilne naprave. Ko opazite te težave je čas za pregled telefona in posledično zamenjave baterije. Z dolgoletnimi izkušnjami in z najboljšimi licenciranimi tehniki, ki so vam na voljo, spadamo med najbolj zanesljiva podjetja, ko gre za zamenjavo baterije na različnih mobilnih napravah kot so iPhone, Samsung, Huawei in veliko drugih znamk. Ko boste svojo napravo prinesli k nam, jo bodo naši strokovnjaki temeljito pregledali in z vašim strinjanjem popravili napako.

Zakaj izbrati nas za zamenjavo baterije na mobilnih napravah?

Glede na to, da je na tržišču veliko ponudnikov storitev in da vam vsak od njih ponuja “najboljše” storitve, je treba pri izbiri pravega ponudnika biti pozoren. V našem servisu mobilnih telefonov in drugih naprav ponujamo originalne baterije. S tem zagotovimo, da delovanje vaše naprave ne trpi zaradi neustrezne baterije ali da nova baterija ne bo ogrožala elektronike vaše naprave.

Glavne značilnosti naše storitve zamenjave baterije

Pri naši storitvi zamenjave baterije gre za:

  1. Hitra zamenjava baterije.
  2. 3 mesečna garancija za vsako popravilo.
  3. Izkušeni serviserji.
  4. Strokovno znanje in izkušnje za zamenjavo baterije na več kot 1000 modelih različnih znamk (iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, …).


Če je torej čas, da zamenjate baterijo na vaši mobilni napravi nas kontaktirajte.