PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Apple MacBook Pro 15.4 A1707

Naš spekter popravil zajema skoraj vse – od preproste menjave baterije in menjave ekrana, do reševanja povsem poškodovanih telefonov, za katere mnogi menijo, da jim ni več pomoči. Prav tako servisiramo naprave, ki so bile v stiku s tekočino, pa tudi tiste, ki imajo težave s software-om. Apple servis Mobistekla z več kot 10 letno tradicijo ima visoko usposobljene serviserje tako za iPhone kot ostale Apple naprave (Macbook, iPad, iWatch).

Zaupajte vašo Apple napravo v zanesljive roke naših serviserjev.

Popravljamo različne Applove naprave – iPhone, iPad, iWatch, MacBook ... Uporabljamo samo preverjene servisne metode popravil ter nadomestne rezervne dele visoke kakovosti. Ekipa serviserjev je sposobna popraviti približno 95 % iPhone naprav ter v primeru, da to ni možno, se vam popravila Apple naprav ne računa. V tem primeru je strošek zgolj diagnostika naprave. Če naš servis lahko iPhone popravi, vam ga popravimo. V primeru, da popravilo iPhone ni možno, ga lahko odkupimo ali pa kompenziramo z novim aparatom, ki jih tudi prodajamo. V našem iPhone servisu lahko ves čas sledite stanju popravila vašega aparata, prav tako pa vas naše osebje obvešča o vseh spremembah popravila.

Ker dandanes iPhone veliko uporabljamo, se hitro zgodi, da nam telefon pade oziroma ga poškodujemo. Najpogosteje se razbije ekran, poči steklo na zaslonu, odpove mikrofon, preneha delovati zvočnik oziroma slušalka ali pa kamera ne fokusira. Vse te težave za naše strokovnjake ne predstavlja nobenega problema. Na našem servisu lahko iPhone z tovrstnimi napakami popravimo že v nekaj urah. Pogosto pa se tudi zgodi, da se telefon ne polni ali pa ima slabo baterijo. Posledica tega je, da se iPhone več ne prižge. V tem primeru z menjavo baterije in polnilnega konektorja odpravimo nevšečnosti in telefon bo ponovno deloval kot bi moral.

Preverite najbolj pogoste napake in težave z iPhone napravam, ter kako vam jih lahko pomagamo odpraviti v servisu Mobistekla

Naš iPhone servis ponuja profesionalna popravila oziroma servis vseh komponent. Pred popravilom vam naše usposobljeno osebje svetujo oziroma razloži celoten postopek popravila kot tudi stroške le tega.

iPhone ima počen ekran

Eden izmed najbolj pogostih poškodb je poškodovan ekran oziroma počeno steklo na iPhonu. Skoraj vsakemu uporabniku je telefon že padel na tla. Ker pa Zaslon predstavlja večinski del naprave in ga varuje le steko se seveda hitro razbije. Naš servis poleg menjave zaslona ponuja tudi samo menjavo stekla na telefonu. Prednost tovrstnega popravila iphona je, da je tovrstno popravilo cenejše kot menjava celotnega zaslona. Prav tako pa je prednost da obdržite originalen Apple iPhone zaslon z vsemi njegovimi funkcijami. V primeru, da je poškodovan tudi LCD zaslon na iphonu, pa menjava zgolj stekla ni smiselna in se zamenja celote LCD ekran. V našem servisu imate na voljo dve vrsti zaslonov za popravilo. Ponujamo menjavo zaslona z Premium ekranom, kateri je boljše kakovosti, ima višjo svetilnost in izrazitejše barve na zaslonu. Druga opcija pa je zaslon B kakovosti, kateri je cenejši.

Menjavo zaslona lahko opravimo že v 1h, na popravilo pa seveda dobite tudi garancijo.

Na iPhonu ne deluje zvočnik in slušalka

Zelo nadležno je če zvočnik ne deluje oziroma je zelo tih. To pomeni, da ne morete opraviti klica, saj ne slišite sogovornika. Prav tako ni možno poslušati glasbe preko iPhona. Delujoč zvočnik je pomemben dejavnik na vsaki napravi. Ker iPhone uporabljamo na dnevni bazi, se v zvočniku nabere veliko praha in umazanije, zaradi katerega preneha delovati. Z menjavo zvočnika se vse omenjene napake odpravijo in vaša naprava je ponovno pripravljena za uporabo

Zamenjava iPhone Baterije

Se vam dogaja da se telefon kar ugasne, ali pa procenti na bateriji padajao hitreje kot bi morali? Se vam iPhone ne prižge? Opažate počasnejše dolovanje iPohna? Vsi našteti dejavniki kažejo na slabo baterijo iPhona. Z menjavo baterije na iPhonu odpravite omenjene težave. Naš servis uporablja le kakovostne iPhone baterije, s katerimi podaljšate tako življensko dobo naprave ko tudi dnevni čas uporabne iPhona.

Nedelujoči mikrofoni na iPhonu

Če vas sogovorniki ne slišijo razločno oziroma vas sploh ne slišijo, je velika verjetnost, da ja pri vašem iPhone-u pokvrajen mikrofon. Ker ima naš iPhone servis večino rezervnih delov na zalogi, lahko tovrstno napako odpravimo še v istem dnevu. Serviser enostavno zamenja mikrofon na vašem iphonu in ponovno boste lahko nemoteno opravljali klice.

iPhone kamera ne fokusira ali kamera ne deluje

Ste opazili meglene slike na iPhonu. Vam kamera ne ostri (fokusira), ali pa se iPhone kamera ne zažene. Potem potrebujete menjavo ali pa popravilo iPhone kamere. Naš servis mobilnih telefonov zamenja ali pa popravi kamero brez večjih težav. Ker popravilo kamere serviserji opravljajo na dnevni bazi, ste lahko brez skrbi, da bo servis iPhone kamere opravljeno strokovno, natančno in hitro.

iPhone popravilo težav z signalom

Ste opazili, da vaš iPhone ima težave s signalom? Vam slabše lovi signal kot je prej, ali pa ga sploh ne lovi? Ne skrbite, saj smo tu, da vam pomagamo! V našem servisu telefonov se ukvarjamo z reševanjem vseh vrst težav s signalom na iPhone telefonih. Naši strokovnjaki bodo pregledali vaš iPhone in ugotovili, kaj povzroča težave s signalom. Nato bodo izvedli ustrezne popravke, da boste lahko spet nemoteno uporabljali svoj iPhone. Ne glede na to, ali gre za težave s signalom WiFi ali mobilnim omrežjem, smo vam na voljo za popravilo iPhona.

Popravilo bralnika sim kartice na iPhone telefonih

V primeru, da se vaš bralnik SIM kartic na iPhonu ne odziva pravilno, lahko za popravilo svojega telefona obiščete naš servis mobilnih telefonov. Naši izkušeni tehniki vam bodo z veseljem pomagali odpraviti težavo in vam omogočili uporabo vašega telefona v polni meri. Pri nas se zavedamo, kako pomemben je vaš iPhone v vsakdanjem življenju, zato se bomo hitro in učinkovito lotili popravila vašega bralnika SIM kartic. Svoj telefon lahko pustite v varnih rokah našega iPhone servisa Ljubljana, ki bodo uporabili najnovejše orodje in tehnologijo za popravilo vašega telefona. Zaupajte nam svoj iPhone in ga bomo popravili v najkrajšem možnem času, da boste lahko ponovno uživali v uporabi vašega telefona brez težav z bralnikom SIM kartic.

Popravilo tipk za vklop in glasnost na iPhone telefonih

Gumbi za vklop in glasnost na vašem iPhonu ne delujejo pravilno? Nič hudega, saj lahko pri nas najdete rešitev za to težavo. Naš specializiran servis telefonov za popravilo gumbov na iPhonu uporablja najnovejšo tehnologijo in orodja, da hitro in učinkovito odpravi vsako težavo z gumbi na vašem telefonu.

Menjava zadnjega stekla na iPhone telefonih

Pri nas se zavedamo, kako pomemben je videz vašega iPhona, zato bomo poskrbeli, da bo vaš telefon spet izgledal kot nov. Uporabljamo najboljša orodja in tehnologije za odstranjevanje razbitega stekla in namestitev novega zadnjega stekla na vaš iPhone.

Popravilo iPhone polnilnega konektorja

Težave s polnjenjem vašega iPhona? Ali se vam telefon več ne napolni čez noč? Brez skrbi, saj vam naš servis mobilnih telefonov omogoča kakovostno popravilo iPhone konektorja. Naši strokovnjaki bodo diagnosticirali težavo in popravili polnilni priključek vašega telefona v najkrajšem možnem času.

Popravilo iPhone ohišja

Želite, da vaš iPhone ponovno izgleda popolnoma novo? Če se vaš telefon razpoka ali deformira na okvirju, nas obiščite v naši iPhone servisni delavnici Ljubljana za popravilo ohišja. Pri nas se zavedamo, kako pomembno je, da vaš iPhone deluje in izgleda brezhibno, zato vam bomo pomagali popraviti vsako poškodbo.

Popravilo vibracij iPhone-u

Vam telefon ne vibrira med zvonenjem in prejemanjem sporočil ali drugih obvestil? Ne obremenjujte se, saj lahko pri nas popravimo vibracijo in poskrbimo, da vam bo iPhone spet deloval brezhibno. Naš servis mobilnih telefonov ima dolgoletne izkušnje z različnimi vrstami popravil na iPhonih, vključno s popravilom vibracij. S hitrimi in natančnimi postopki bomo diagnosticirali in odpravili težavo z vibracijo na vašem iPhonu.

Popravilo iPhone wifi ali Bluetooth povezave

Se ne morete povezati na wifi oziroma Bluetooth? Lahko se zanesete na naš servis telefonov Mobistekla, da bo hitro in učinkovito diagnosticiral in popravil težavo. S pomočjo najnovejših diagnostičnih orodij bomo hitro ugotovili vzrok težave in uporabili le najboljše nadomestne dele, da bo vaš iPhone deloval brezhibno tudi po popravilu.

Popravila iPhona v stiku s tekočino

Ste izpostavili iPhone telefon vodi oziroma neki drugi tekočini in imate težave z delovanjem iPhona? Ne skrbite, saj vam ponujamo brezhibno, hitro in učinkovito popravilo iPhona. Naša popravila telefonov so cenovno ugodna in zanesljiva, zato lahko računate na to, da bomo popravili vaš iPhone in ga vrnili v brezhibno stanje.

Pozabljeno geslo in odklep iPhona

Ste pozabili geslo za vaš iPhone? Ne skrbite, lahko vam pomagamo odkleniti vaš telefon in ga pripraviti na ponovno uporabo. Pri naši storitvi odklepanja iPhonov bomo poskrbeli za vašo varnost in zaupnost vaših podatkov. Naš servis mobilnih telefonov bo vaš telefon odklenili brez izgube vaših podatkov in zagotovili, da bodo vaši podatki varni.

Odprava programskih napak in namestitev nove programske opreme na vašem iPhonu

V primeru da se vaš iPhone sooča z napako programske opreme, kot so zamrznjen zaslon, neodzivne aplikacije ali drugi podobni problemi, vam lahko pomagamo. Poleg popravila napak programske opreme vam lahko tudi namestimo novo programsko opremo, če želite posodobiti svoj iPhone na najnovejšo različico. Naš servis telefonov in drugih Apple naprav bo zagotovil, da bo vaša naprava deloval z najnovejšo programsko opremo in izkoristil vse njene funkcije. Pri naši storitvi popravila in namestitve programske opreme bomo poskrbeli za varnost vaših podatkov in zagotovili, da bodo vaši podatki ostali varni.

Pridobitev in ohranitev podatkov iz nedelujočih Apple naprav

Če potrebujete pomoč pri pridobivanju izgubljenih podatkov, kot so slike, videoposnetki, kontakti oziroma druge pomembne datoteke iz vašega ne delujočega iPhona / iPada / macbooka se obrnite na nas. Naš Apple servis Ljubljana vam lahko pomagaj pri pridobivanju vaših izgubljenih podatkih in vam omogočijo, da jih ponovno uporabljate. Pri naši storitvi pridobivanja podatkov bomo poskrbeli za varnost vaših podatkov in zagotovili, da bodo vaši podatki ostali varni.

Popravilo senzorja za prstni odtis ali face ID pri Apple napravah

Zoprno je ko se vaš prstni odtis ne odziva ali Face ID ne deluje, a ne skrbite. Pri našem Apple servisu popravila senzorja prstnih odtisov in funkcije Face ID bomo poskrbeli, da bo vaš senzor ali funkcija delovala brezhibno. Naši strokovnjaki bodo diagnosticirali težavo, jo hitro odpravili in zagotovili, da boste lahko ponovno uporabljali funkcijo senzorja prstnih odtisov ali funkcije Face ID.

Popravilo NFC sprejemnika na iPhonih

Ali vaš iPhone ne zazna NFC signala ali ne deluje pravilno? Lahko vam pomagamo. Pri naši storitvi popravila NFC sprejemnika bomo diagnosticirali težavo in jo hitro odpravili. Naš iPhone servis bo poskrbel, da bo vaš iPhone zaznaval NFC signale in da boste lahko uporabljali vse funkcije, ki jih ponuja NFC tehnologija. Pri popravilu NFC sprejemnika bomo poskrbeli za varnost vaših podatkov in zagotovili, da bodo vaši podatki ostali varni.

Popravilo iPhone svetilke in bliskavice

Zoprno je ko želiš slikati, a ne deluje bliskavica, ali ko potrebuješ svetilko a le ta ne dela. Pri naši storitvi popravila bliskavice telefona ali svetilke bomo diagnosticirali težavo in jo hitro odpravili. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša bliskavica ali svetilka delovala pravilno.

Popravilo senzorja bližine na Apple napravah

Se vaš senzor bližine na Apple napravah ne odziva ali ne deluje pravilno? Brez skrbi, saj bo naš servis telefonov Ljubljana diagnosticiral težavo in jo hitro odpravil. Naši strokovnjaki imajo obsežne izkušnje pri popravljanju senzorjev bližine na iPhonih in bodo poskrbeli, da bo vaš senzor deloval brezhibno.

Popravilo svetlobnega senzorja oziroma samodejne osvetlitve vašega iPhone telefona

Lahko je zelo nadležno, ko senzor svetlobe neha delovati, še posebej po dolgotrajni uporabi le tega. Na srečo vam bo naš servis mobilnih telefonov ter drugih naprav popravil senzorja svetlobe na iPhone zagotavlja učinkovito rešitev te težave. Naši strokovnjaki bodo pregledali vaš iPhone, da ugotovijo, kaj povzroča težavo, in nato izvedli popravilo iPhona, ki bo obnovilo delovanje senzorja svetlobe.

Popravilo vložka za SIM in SD kartice na Apple napravah

Vemo kako je lahko naporno, ko vam ne deluje vaš vložek za SIM in SD kartico. Ne glede na to, ali se vaša SD ali SIM kartica ne prilega pravilno, se ne da odstraniti ali pa držalo sploh ne deluje, vam bomo pomagali popraviti težavo. Naši strokovnjaki bodo pregledali vašo Apple napravo, da ugotovijo, kaj povzroča težavo, in nato izvedli popravilo, ki bo obnovilo delovanje držala za SD in SIM kartico.

Popravilo Apple polnilnih kablov in adapterjev

Ko vaša naprava ne polni pravilno, je lahko težava v polnilnem kablo oziroma polnilnem adapterju. Naš Apple servis bo pregledal vaš polnilni kabel in adapter, da ugotovijo, kaj povzroča težavo, in nato izvedlel popravilo Apple naprave, ki bo obnovilo delovanje. Za naše popravilo uporabljamo le visokokakovostne nadomestne dele. Lahko pa tudi kupite pri nas novi kabel kakor tudi adapter za vaš iPhone / iPad / Macbook / Watch.

Diagnostika in pregleda vaše Apple naprave

Pri naši storitvi za diagnostiko in pregled vašega iPhone-a / Watcha / iPada ali Macbooka boste deležni celovitega pregleda vašega naprave, da bi ugotovili, kaj povzroča težavo. Naš Apple servis bo temeljito pregledal vašo Apple napravo in izvedel potrebne teste, da bi ugotovili, kaj je narobe. Nato vam bomo posredovali natančno poročilo o stanju vaše Apple naprave in predstavili možnosti za popravilo. Ko zaključimo z diagnozo in pregledom, bomo stopili v stik z vami, da bi vam posredovali podrobno poročilo o stanju vaše Apple naprave in predstavili možnosti za popravilo. Če se strinjate z našimi predlogi, bomo nadaljevali s popravilom, ki ga bomo izvedli z visokokakovostnimi nadomestnimi deli. Pri nas lahko pričakujete zanesljivo storitev, ki bo vašo Apple napravo vrnila v odlično stanje. Zavedamo se, kako pomembena je vaša Apple naprava za vas, zato bomo z vami sodelovali skozi celoten postopek, da boste vedno obveščeni o stanju vaše naprave.

Zaščitna stekla ter ovitki za iPhone telefon

Če želite zaščititi svoj iPhone / iPade pred praskami, udarci in drugimi poškodbami, vam priporočamo u porabo ovitka in zaščitnega stekla. V naši trgovini lahko izbirate med široko paleto kakovostnih ovitkov in zaščitnega stekla za vaš iPhone / iPade. Ovitki za iPhone / iPade so izdelani iz trpežnih materialov, ki lahko absorbirajo udarce in preprečijo praske na vašem iPhonu. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in materialih, tako da lahko najdete ovitek, ki ustreza vašemu slogu. Zaščitno steklo je tanek in prozoren sloj, ki se namesti na vaš iPhone / iPad in ščiti zaslon pred praskami, udarci in drugimi poškodbami. Zaščitno steklo ima visoko odpornost proti udarcem, tako da lahko zagotavlja zanesljivo zaščito vašega iPhone-a. Če želite zaščititi svoj iPhone / iPade, si oglejte našo ponudbo ovitkov in zaščitnega stekla v naši trgovini. Naši izdelki so visoko kakovostni in bodo vašemu iPhoneu / iPadu zagotovili dolgotrajno zaščito. Naše prijazno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri pravega ovitka ali zaščitnega stekla za vaš iPhone / iPad.