PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

LG Servis Slovenija

Servisiramo mobilne telefone znamke LG. Popravimo vam počeno steklo ali pa kompleten ekran. S hitrim servisnim postopkom in ugodno ceno, smo najboljši recept za vašo poškodovano napravo LG, prav zato imamo rezervne dele za večino LG telefonov vedno na zalogi.

Popravljamo od menjave zaslonov, zadnjih stekel, glavnih in selfi kamer, menjava baterije, ali leče kamere, popravimo tudi telefon, ki je bil v stiku z vodo.

Kateri koli del vam v telefonu odpove, ga lahko zamenjamo ali popravimo in telefon vam bo ponovno deloval.

Na sprejemu vam bodo naše prijazne sodelavke svetovale in vas obvestile o okvirnem strošku serivsa, da se boste lažje odločili. Zato se čim hitreje naročite na naši internetni strani ali pa nam pišite preko e-maila info@mobistekla.si. Lahko nas tudi pokličete na 051 494 000 oziroma se oglasite osebno v servisu na Tržaški cesti 5 v Ljubljani.

Imate na vašem LG telefonu počeno steklo ali poškodovan ekran?

Ne glede na to, ali imate na vašem LG počeno samo steklo ali pa poškodovan celoten ekran, je dobro, da se pred popravilom pozanimate, kakšne nadomestne dele vgrajuje posamezen LG servis. Pri nekaterih modelih, kot na primer LG V30 ali LG G7, je namreč izredno pomembno, da se ekran zamenja z enakim LG zaslonom, saj bo le tako telefon ponovno deloval brezhibno. Ker se v našem ljubljanskem servisu za LG naprave zavedamo, kako pomembna je kakovost, vedno uporabljamo le original LG zaslone. Prav tako pa so naši strokovnjaki specializirani tudi za menjavo stekla na LG telefonih. Če torej vaš LCD prikazovalnik deluje normalno in je počeno samo steklo, ter želite poceni popravilo, potem se oglasite na našem servisu Mobistekla, saj boste z menjavo stekla prihranili kar nekaj denarja.

Žal pa menjava stekla ni mogoča na vseh modelih, kot npr. LG K51S ali LG Stylo 6, pri teh se pa zamenja LCD ekran in steklo v kompletu.