PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

ONEPLUS 11 - Stik s tekočino

ONEPLUS 11 - Stik s tekočino

Storitev: Stik s tekočino

Cena:

 65
Three months payment

3 x 0

Six months payment

6 x 0

Twelve months payment

12 x 0

 • Cena vključuje servisne ure in DDV?
  close read more

  Cena vključuje servisne ure in DDV.

 • Podatkov na napravi ne brišemo, podatki se ohranijo?
  close read more

  Podatkov na napravi ne brišemo.

 • Uspešnost posega ni zagotovljena (cca. 80% uspešnost).  ?
  close read more

  Riziko uspešnosti je na strani stranke, plačilo pa se opravi pred posegom za samo čiščenje. Stik s tekočino povzroči kompleksno poškodbo, obsega katere ni mogoče vnaprej oceniti. Iz tega razloga ne moremo garantirati uspešnosti posega - neuspešno popravilo pomeni, da se stanje na napravi ne spremeni ali se poslabša.

  Preberite si več ->

 • Nudimo urgentna popravila brez naročanja?
  close read more

  Urgentno / hitro popravilo pomeni, da vaša naprava preskoči vrsto in serviser nemudoma začne delati na vaši napravi. Ob oddaji v servis vam po kratkem pregledu povemo predviden okviren čas popravila, serviser pa vas obvesti takoj, ko je poseg zaključen. Čas urgentnega popravila je odvisen od modela naprave in vrste popravila.  

 • Na popravila naprav s poškodbam s tekočino, garancije ne nudimo.  ?
  close read more

  Zaradi korozij na vezju, ne moremo zagotoviti garancije na električno vezje in ostale komponente.

 • V času servisiranja vam nudimo nadomestni telefon brezplačno?
  close read more

  Zavedamo se da je v današnjih časih težko brez telefona, zato vam za čas popravila naprave nudimo brezplačen nadomestni telefon.

  Preberite si več ->  

 • Standard zaščite IP po popravilu.   ?
  close read more

  Napravam, izpostavljene udarcem, padcem oziroma mehanskim poškodbam, se spremeni IP ocena oziroma izgubijo lastnost preprečevanja vdora delcev prahu, vodoodbojnosti ali vodoodpornosti. Pri popravilih se uporablja vodoodporna lepila, vendar po popravilu zgolj posamičnih komponent standarda zaščite ni mogoče obnoviti, zato predhodno predpisane IP ocene po posegu ne garantiramo.  

  Preberite si več v pogojih poslovanja ->

 • Prevzem in oddaja naprave kjerkoli v območju Ljubljane (+strošek kurirske službe 10€).  ?
  close read more

  Strošek kurirske službe je 10€ v eno smer – to pomeni prevzem na vašem naslovu in dostava v servis oziroma prevzem v servisu in dostava na vaš naslov.  

Vam je naprava OnePlus 11 padla v vodo, ste ga polili ali pa je vanj prišla kakršnakoli tekočina oziroma vlaga? S posebnimi aparaturami odpravimo oksidacije in kratke stike na matični plošči, ki so nastali ob nesreči in povzročajo nepravilno delovanje naprave OnePlus 11 ali pa celo popolno nedelovanje. Prav tako očistimo vse komponente telefona in vam s tem omogočimo nadaljno uporabo telefona. Namreč kadarkoli je bila naprava v stiku z vlago ali s tekočino, torej da so na matični plošči sledovi korozije, je potrebno najprej obvezno narediti ultrasonično čiščenje, odpraviti kratke stike, oksidacije in korozijo na elektronskem vezju. Potem, ko je to opravljeno, se naprava temeljito stestira in diagnosticira. V najboljšem primeru, naprava po opravljenem postopku deluje normalno, lahko pa, da je potrebno po tem postopku vseeno zamenjati še kakšno komponento, ki jo je tekočina uničila. Včasih uspemo napravo spraviti le do stanja, da se pridobi podatke (za pridobitev podatkov je še vseeno potrebno manjše doplačilo), v cca. 20 % primerov pa telefonu ni več pomoči in kljub čiščenju matične plošče, naprave ali podatkov ne moremo obuditi oz. pridobiti. Ta storitev tudi traja dlje časa - okvirno 2 tedna.

Napravo lahko prinesete kadarkoli in bo popravljena v okvirnem roku popravila 24h. Izberite eno izmed spodnjih možnosti.
Kontaktni podatki
Naslov za pošiljanje po pošti
* Kurirska služba prevzema pakete samo v Ljubljani.
Račun za pravno osebo
Izračun cene
ONEPLUS 11

Stik s tekočino:

 65

Skupaj:

 65
Podrobnejši opis napake in dodatne želje
* Potrdilo naročila in ostale informacije boste prejeli na vaš e-poštni naslov.

DODAJTE POPRAVILO

IZBERITE DODATNO OPREMO ZA VAŠO NAPRAVO

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Ali nas pokličite