PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Popravilo elektricnega skiroja Trevi Velociptor ES100W

Servisiramo vse znamke električnih skirojev. Popravimo vam baterijo, blatnik,električno vezje ali pa poškodovano pnevmatiko. S hitrim servisnim postopkom in ugodno ceno, smo najboljši recept za vašo poškodovano napravo. Z našo ekipo specialistov na različnih področjih imamo zelo široko znanje, ki pa ga vedno znova nadgrajujemo, saj gre tehnologija vsak dan korak naprej.

Servis električnega skiroja

Servis mobistekla ni le servis telefonov ampak tudi servis električnih skirojev, opravljamo v Ljubljani.
Popravljamo številne znamke električnih skirojev tako od najbolj popularnih kot so Xiaomi M365, M365 PRO, Xiaomi Mi Essential, Xiaomi Mi Scooter 1S, Xiaomi Mi Scooter Pro 2, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Xplore kot tudi manj pogoste znamke in sicer Blaupunkt, Velociptor, UrbanGLide ter druge. Popravilo električnega skiroja izvedemo hitro in strokovno.

Hiter servis pnevmatik in gum na električnih skirojih

Ker se pogosto zgodi, da se pri vožnji predre guma ali izpusti zračnica, se je naš servis električnih skirojev še posebej specializiral na tovrstno popravilo. Menjava gume oziroma pnevmatike ali zamenjava zračnice na električnem skiroju je opravljena lahko že v eni uri. Ponujamo tako klasične gume z zračnico kot tudi polne gume, ki se ne morajo predreti. Poleg tovrstnega servisa izvedemo tudi popravilo zavore ali ročice za plin. Menjava blatnika je še posebej priporočljiva, saj ščiti tako električni skiro kot tudi vas pred vodo in umazanijo. Na električnih skirojih se občasno pojavi tudi napaka na bateriji in matični plošči. Pogosto to opazimo, ko se električni skiro ne prižge več, ali pa ob prižigu piska, oziroma ga ni mogoče prižgati in ugasniti.

Nadgradnja hitrosti

Za električne skuterje izvajamo tudi odpravo programskih napak in nadgradnje. Ena izmed najbolj pogostih nadgradenj programske opreme je povečanje maksimalne hitrosti na skuterju. Tako lahko povečamo hitrost električnega skiroja tudi za 15 km/h.

Trgovina z dodatki in rezervnimi deli

Poleg popravila električnega skiroja ponujamo tudi dodatke in rezervne dele za električne skiroje. Zelo priročna je trobica za električni skiro, prav tako prav pride držalo za telefon na električnem skiroju ter kljukica za obešanje. Če pa se vam dogaja, da vaš električni skiro »škriplje«, imamo temu namenjen blažilec vibracij iz gume.

Popravilo elektronike

V našem servisu ponujamo popravilo različnih elektronskih komponent, kot so popravilo matične plošče, menjava krmilnika BLDC motorja, baterijsko vezje BMS ter notranje povezave med komponentami. Opravljamo tudi popravila v primeru stika s tekočino.

Nudimo možnost urgentnega popravila skiroja.

Zavedamo se, kako pomemben je čas, ko ostaneš brez prevoznega sredstva, zato nudimo možnost urgentnega popravila naprave. Z doplačilom preskočite vrsto in napravo takoj ob oddaji prevzame serviser v delo. Napravo se nemudoma popravi in se vas obvesti takoj ko je popravljena. Čas popravila je lahko med 30min - 5h in variira od napake in modela naprave. V primeru, da potrebnega materiala za popravilo ni na zalogi, pa zagotovimo hitro dobavo.

Specializiran servis električnih skirojev

  eSkiro Servis ponuja celostno rešitev popravila in vzdrževanja električnih skirojev. Naši serviserji z več letnimi izkušnjami strokovno izvajajo popravila in diagnostiko na skoraj vseh znamkah e-skirojev.

Iščete redni servis za svoj skiro?

Naš cilj je, da vašo napravo popravimo brez skrbi in skritih stroškov.

Preden izvedemo katerokoli popravilo na vaši napravi, opravimo celovito diagnostiko, da ugotovimo vzrok težave. V primeru, da so potrebna dodatna popravila, vas najprej obvestimo o morebitnih dodatnih stroških ter o kakršnihkoli obstoječih poškodbah ali napakah. Želimo si, da ste vedno popolnoma obveščeni o stanju vaše naprave in da se odločite za najboljše možno rešitev.

Popravimo praktično vse

V našem servisu se ukvarjamo s popravili vseh komponent električnih skirojev, vključno z menjavo pnevmatik in zračnic ter spreminjanjem programske opreme. S hitrim postopkom servisiranja in konkurenčnimi cenami, smo vaš najboljši izbor za popravilo vašega električnega skiroja.

Brez nepotrebnega naročanja!

Veseli nas, da vam lahko ponudimo hitro in učinkovito storitev popravila vašega električnega skiroja. Naš servis je odprt med običajnim delovnim časom in naši strokovnjaki so vedno pripravljeni sprejeti vašo napravo. Če se odločite za servis pri nas, bomo poskrbeli, da bo vaš električni skiro popravljen čim prej in v najkrajšem možnem času. Če seveda ni potrebno kakšno dodatno naročanje nadomestnih delov, ki bi lahko podaljšali čas popravila. Naš cilj je, da se vaš skiro popravi kar se da hitro, brez da bi pri tem ogrozili kakovost storitve.