Mobilna kontaktna številka

051 494 000 | 070 421 117

Lokacija poslovalnice

Ljubljana, Tržaška cesta 5

Email podjetja

info@mobistekla.si

PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Samsung Galaxy A14

Samsung je najbolj prodajana znamka v Evropi, zato imamo tudi mi temu primerno ponudbo in zalogo. Za vas popravljamo Samsung telefone od prve Galaxy S verzije do Galaxy S21 Ultra. Poleg telefonov v naši poslovalnici v Ljubljani popravljamo tudi Samsung pametne ure Galaxy Watch in Samsung Galaxy Tab tablice.
Za servis naprav oz. pri popravilu uporabljamo original Samsung zaslone in baterije, saj vemo, da bodo za vas delovali brezhibno.

Največja zaloga originalnih in nadomestnih rezervnih delov

Trudimo se, da imamo v skladišču vedno na razpolago rezervni del, ki ga trenutno potrebujete, in zaradi tega vam lahko telefon popravimo v najkrajšem možnem času. Naš Samsung servis se nahaja v Ljubljani, naši visoko usposobljeni serviserji pa bodo na vašo zahtevo vaš telefon popravili že v parih urah.

Imate počen zaslon ali razbito steklo na Samsung Galaxy napravi?

Če imate počeno steklo ali pa poškodovan ekran oziroma zaslon na vaši Sasmung Galaxy napravi, po vsej verjetnosti iščete Samsung servis. Preden se odločite za določen Samsung servis, se je dobro pozanimati, kakšne rezervne dele ta servis uporablja.

Ker imajo Samsung telefoni večinoma kakovostne amoled zaslone, močno odsvetujemo, da se tovrstni ekran zamenja z nadomestnim LCD zaslonom. Iz tega razloga v našem Samsung galaxy servisu v Ljubljani uporabljamo samo originalne Samsung super amoled zaslone. Zgolj z originalnim zaslonom bo popravilo Samsung Galaxy telefona opravljeno optimalno.

Velikokrat se zgodi, da je pri vašem galaxy-ju poškodovano le steklo, ekran in touch (zaslon na dotik) pa delujeta brezhibno. V tem primeru izvedemo popravilo stekla, ekran pa ohranimo originalen. Tako lahko zagotovimo, da je cena popravila nizka.

Se vam Samsung Galaxy ne polni oziroma ima slabo baterijo?

Baterija pri Sasmsung Galaxy mobitelih v povprečju po dveh letih začne delovati slabše oziroma ne zdrži niti en dan. Velikokrat je težava tudi ta, da se Samsung Galaxy ne napolni oziroma sploh ne zazna polnjenja. V tem primeru je potrebna zamenjava Sasmsung baterije z novo. Tako lahko podaljšate življensko dobo Galaxy-ja, kot tudi ga lahko dlje uporabljate brez vmesnega polnenja.

Popravilo baterije je izvedeno hitro in strokovno, saj servis samsung baterije izvajamo praktično vsak dan.

Vsakodnevno polnenje telefona preko polnilnih vrat lahko privede tudi do okvare in poškodbe polnilnega konektorja. Pred tovrstnim popravilom je priporočljivo pregledati tudi polnilec in polnilni kabel, ki je velikokrat vzrok okvare napajalnega porta.

Ko Samsung galaxy telefon priklopite na polnenje in se vam pojavi opozorilo »zaznana vlaga« ter se Sasmsung galaxy ne polni več preko USB vhoda, je prav tako potrebno zamenjati polnilni konektor, ne glede ali je to micro usb vhod ali tip c (type c) vhod. Tovrstno napako povzroči oksidacija (korozija) na polnilcu oziroma kratek stik ter slabe povezave, ki jih ima polnilna enota. Servis polnilne enote predlagamo čim hitreje, saj lahko pride do hujših okvar naprave pri nepravilnem polnenju. Zato ne odlašajte, saj popravilo polnenja večinoma ne predstavlja visokega stroška, in obiščite naš Samsung servis v Ljubljani!

Vam pri Sasmung Galaxy kamera ne ostri ali kamera sploh ne deluje?

Poleg same hitrosti naprave ter prostega prostora na disku, je eden izmed glavnih dejavnikov pri izbiri telefona tudi dobra sprednja (selfi) in zadnja kamera. Pogosto pa se zgodi, da zaradi padca, udarca in ostalih poškodb kamera preneha zumirati ali pa celo ne deluje več. To pomeni, da ne moremo slikati, narediti lepih fotografij, posneti videja ali pa opraviti video klica.

Prav tako je zaradi vsakodnevne uporabe socailnih omrežji in aplikacij za komunikacijo dobra in delujoča kamera nujna.

Seveda pa zaradi omenjenih nezgod še ne pomeni, da je potrebno kupiti nov Samasung galaxy telefon, saj naše podjetje v Ljubljani ponuja Servis za Sasmsung galaxy kamere, ki je opravljeno v zelo kratkem času. Ko izvedemo menjavo Sasmsung galaxy kamere, lahko ponovno slikate in snemate kot pred poškodbo kamere.

Ali ima vaš Samsung Galaxy nedelujoč mikrofon?

Če vas sogovorniki ne slišijo, pomeni, da imate pokvarjen mikorofon na Samsung Galaxyju. Zamašen oziroma nedelujoč mikrofon vam onemogoča izvajati onsnovne funkcije, za katere je bil mobitel sploh ustvarjen. Ker imajo telefoni več mikrofonov, je zelo pomembno, da vsi delujejo normalno, saj nedelujoč le en mikrofon na mobitelu lahko povzroča šume in nerazločne klice.

S popravilom mikrofona boste lahko spet normalno uporabljali vaš Sasmsung Galaxy. Servis mikrofona za Samsung Galaxy je lahko izveden s strani našega osebja. Lahko se pohvalimo, da naši serviserji znajo izvesti menjavo le mikrofona na Sasmsung Galaxy, brez menjave ostalih komponent, na katerih se nahaja. Tako je menjava cenejša in se ne izvaja nepotrebnih menjav delujočih komponent.

Vam zvočnik hrešči ali pa ne slišite sogovornika?

Tih zvočnik pri Samsung Galaxyju je velikokrat posledica umazanije in vode, ki prodre v odprtine slušalke. Prav tako lahko padec Samsunga povzroči poškodbo zvočnika. Ker pa je ena izmed glavnih funkcij Galaxyija, da lahko nemoteče opravljate klice in sogovornika dobro slišite, je popravilo zvočnika in slušalke nekaj ključnega.

Ko vašo napravo odpremo, očistimo vse odprtine, opravimo menjavo zvočnika in slušalke in tako poskrbimo, da vaš Sasmsung Galaxy ponovno deluje brezhibno. Poslušanje glasbe, kot tudi pogovori preko telefona bodo spet nemoteči.

Servis za različne zaslone tako ravne, kakor zaobljene (Edge)

Smo eden redkih servisov, ki vam lahko ponudi menjavo samo stekla na zaobljenih zaslonih, kot so: • Samsung Galaxy S7 Edge, • Samsung Galaxy S8, • Samsung Galaxy S8 Plus, • Samsung Galaxy S9, • Samsung Galaxy S9 Plus, • Samsung Galaxy S10, • Samsung Galaxy S10 Plus, • Samsung Galaxy S20, • Samsung Galaxy S20 Plus, • Samsung Galaxy S21, • Samsung Galaxy S20 Plus, • Samsung Galaxy S20 Ultra ter • Samsung Galaxy Note 8, • Samsung Galaxy Note 9, • Samsung Galaxy Note 10, • Samsung Galaxy Note 10 Plus, • Samsung Galaxy Note 20, • Samsung Galaxy Note 20 Plus in • Samsung Galaxy Note 20 Ultra ...
Ker pa smo si ljudje različni in imamo različne želje, vam ponujamo tudi obnovljeje zaslone z manjšimi vizualnimi napakami po močno znižani ceni.

Če se slučajno zgodi, da rezervnega dela nimamo na zalogi, ga bomo samo za vas naročili in vas ob prejemu tudi obvestili. Status vašega telefona si lahko pogledate na naši sledilni strani. Ko je popravilo zaključeno pa vas o tem obvestimo po e-mailu in telefonu.

PREVZEM NAPRAVE NA SEDEŽU PODJETJA (LJUBLJANA) ALI PO POŠTI

Telefon lahko prevzamete osebno, vam ga pošljemo po pošti ali pa vam ga na dom ali službo pripelje naša kurirska služba (velja za Ljubljano).
Če niste prepričani, kaj je narobe z vašim telefonom, nas lahko pokličete ali pišete in z veseljem vam bomo pomagali napravo diagnosticirati. Še bolje pa bo, da se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani na Tržaški cesti 5 in bo serviser vašo napravo temeljito pregledal in vam sporočil napako. Za popravilo ali servis Samsung in drugih naprav smo za vas na voljo na Info@mobistekla.si ali na telefonski številki 051 494 000.