PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Blost post image

Možnost hitrega popravila v nekaj urah brez naročanja

21.11.2022

Blost post image

Danes so mobilne naprave, kot so tablice, postale nepogrešljiv del našega vsakdana. Uporabljamo jih za delo, zabavo, komunikacijo in še veliko več. Toda kot pri vseh napravah, se tudi pri tablicah lahko zgodi, da se pokvarijo ali poškodujejo. Ena od najbolj pogostih težav je poškodovana ali razbita zaslonska tablica iPad. Če se vam to zgodi, se morda sprašujete, kako jo lahko čim prej popravite, ne da bi morali čakati na dolge čakalne vrste v servisnih centrih ali naročati popravilo po pošti. V tem članku bomo predstavili nekaj možnosti hitrega popravila tablice iPad v nekaj urah brez naročanja.

Popravilo zaslona z uporabo DIY seta za popravilo

Če se želite izogniti dolgi čakalni dobi v servisnem centru in želite popraviti zaslon na svoji tablici iPad sami, lahko uporabite DIY set za popravilo. Ti seti vključujejo vse potrebne materiale in orodja, ki jih potrebujete za popravilo vaše tablice iPad, vključno z zaslonom in potrebnimi vijaki. Če ste spretni pri uporabi orodij in si želite prihraniti denar, je to morda dobra možnost za vas. Vendar pa morate biti previdni pri popravljanju vaše tablice, saj lahko nepravilna uporaba orodij povzroči dodatno škodo in še višje stroške za popravilo.

Hitro popravilo pri specializiranem servisu

Če nimate časa ali spretnosti, da bi sami popravili vašo tablico iPad, potem obiščete naš servisni center Mobistekla. Naš center ima veliko znanj in izkušenj za hitro popravilo vaše tablice iPad. Poleg tega imamo na zalogi nadomestne dele, kar pomeni, da bomo lahko vašo tablico popravili v nekaj urah. Zaradi tega je pomembno, da izberete pravi servisni center, ki ima dobre ocene in reference ter uporablja kakovostne dele za popravilo vaše tablice.

Pošljite svojo tablico na popravilo

Če ne živite v bližini Ljubljane ali če ni mogoče popraviti vaše tablice v nekaj urah, lahko svojo tablico pošljete na popravilo kar preko pošte.