Mobilna kontaktna številka

051 494 000 | 070 421 117

Lokacija poslovalnice

Ljubljana, Tržaška cesta 5

Email podjetja

info@mobistekla.si

PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Apple iPhone 12 Mini

Zaupajte vašo Apple napravo v zanesljive roke naših serviserjev. Popravljamo različne Applove naprave – iPhone, iPad, iWatch, MacBook ...

Apple servis Mobistekla z več kot 10 letno tradicijo

Naš spekter popravil zajema skoraj vse – od preproste menjave baterije in menjave ekrana, do reševanja povsem poškodovanih telefonov, za katere mnogi menijo, da jim ni več pomoči. Prav tako servisiramo naprave, ki so bile v stiku s tekočino, pa tudi tiste, ki imajo težave s software-om.
Naš iPhone servis ima visoko usposobljene serviserje tako za iPhone kot ostale Apple naprave (Macbook, iPad, iWatch, ipd.). Uporabljamo samo preverjene servisne metode popravil ter nadomestne rezervne dele visoke kakovosti. Ekipa serviserjev je sposobna popraviti približno 95 % iPhone naprav ter v primeru, da to ni možno, se vam popravila Apple naprav ne računa. V tem primeru je strošek zgolj diagnostika naprave. Če naš servis lahko iPhone popravi, vam ga popravimo. V primeru, da popravilo iPhone ni možno, ga lahko odkupimo ali pa kompenziramo z novim aparatom, ki jih tudi prodajamo. V našem iPhone servisu lahko ves čas sledite stanju popravila vašega aparata, prav tako pa vas naše osebje obvešča o vseh spremembah popravila.

Ker dandanes iPhone veliko uporabljamo, se hitro zgodi, da nam telefon pade oziroma ga poškodujemo. Najpogosteje se razbije ekran, poči steklo na zaslonu, odpove mikrofon, preneha delovati zvočnik oziroma slušalka ali pa kamera ne fokusira. Vse te težave za naše strokovnjake ne predstavlja nobenega problema. Na našem servisu lahko iPhone z tovrstnimi napakami popravimo že v nekaj urah. Pogosto pa se tudi zgodi, da se telefon ne polni ali pa ima slabo baterijo. Posledica tega je, da se iPhone več ne prižge. V tem primeru z menjavo baterije in polnilnega konektorja odpravimo nevšečnosti in telefon bo ponovno deloval kot bi moral.

Naš iPhone servis ponuja profesionalna popravila oziroma servis vseh komponent. Pred popravilom vam naše usposobljeno osebje svetujo oziroma razloži celoten postopek popravila kot tudi stroške le tega.

Preverite najbolj pogoste napake in težave z iPhone napravam, ter kako vam jih lahko pomagamo odpraviti v servisu Mobistekla

iPhone ima počen ekran

Eden izmed najbolj pogostih poškodb je poškodovan ekran oziroma počeno steklo na iPhonu. Skoraj vsakemu uporabniku je telefon že padel na tla. Ker pa Zaslon predstavlja večinski del naprave in ga varuje le steko se seveda hitro razbije. Naš servis poleg menjave zaslona ponuja tudi samo menjavo stekla. Prednost tovrstnega popravila iphona je, da je tovrstno popravilo cenejše kot menjava celotnega zaslona. Prav tako pa je prednost da obdržite originalen Apple iPhone zaslon z vsemi njegovimi funkcijami. V primeru, da je poškodovan tudi LCD zaslon na iphonu, pa menjava zgolj stekla ni smiselna in se zamenja celote LCD ekran. V našem servisu imate na voljo dve vrsti zaslonov za popravilo. Ponujamo menjavo zaslona z Premium ekranom, kateri je boljše kakovosti, ima višjo svetilnost in izrazitejše barve na zaslonu. Druga opcija pa je zaslon B kakovosti, kateri je cenejši.

Menjavo zaslona lahko opravimo že v 1h, na popravilo pa seveda dobite tudi garancijo.

Na iPhonu ne deluje zvočnik in slušalka

Zelo nadležno je če zvočnik ne deluje oziroma je zelo tih. To pomeni, da ne morete opraviti klica, saj ne slišite sogovornika. Prav tako ni možno poslušati glasbe preko iPhona. Delujoč zvočnik je pomemben dejavnik na vsaki napravi. Ker iPhone uporabljamo na dnevni bazi, se v zvočniku nabere veliko praha in umazanije, zaradi katerega preneha delovati. Z menjavo zvočnika se vse omenjene napake odpravijo in vaša naprava je ponovno pripravljena za uporabo

Zamenjava iPhone Baterije

Se vam dogaja da se telefon kar ugasne., ali pa procenti na bateriji padajao hitreje kot bi morali. Se vam iPhone ne prižge. Opažate počasnejše dolovanje iPohna. Vsi našteti dejavniki kažejo na slabo baterijo iPhona. Z menjavo baterije na iPhonu odpravite omenjene težave. Naš servis uporablja le kakovostne iPhone baterije, s katerimi podaljšate tako življensko dobo naprave ko tudi dnevni čas uporabne iPhona.

Nedelujoči mikrofoni na iPhonu

Če vas sogovorniki ne slišijo razločno oziroma vas sploh ne slišijo, je velika verjetnost, da ja pri vašem iPhonu-u pokvrajen mikrofon. Ker ima naš iPhone servis večino rezervnih delov na zalogi, lahko tovrstno napako odpravimo še v istem dnevu. Serviser enostavno zamenja mikrofon na vašem iphone-u in ponovno boste lahko nemoteno opravljali klice.

iPhone kamera ne fokusira oziroma kamera ne deluje

Ste opazili meglene slike na iPhon-u. Vam kamera ne ostri (fokusira), ali pa se iPhone kamera ne zažene. Potem potrebujete menjavo ali pa popravilo iPhone kamere. iPhone servis zamenja ali pa popravi kamero brez večjih težav. Ker popravilo kamere serviserji opravljajo na dnevni bazi, ste lahko brez skrbi, da bo servis iPhone kamere opravljeno strokovno, natančno in hitro.