PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Blost post image

Najpogostejše okvare mobilnih telefonov

21.11.2022

Blost post image

Telefoni so dandanes velik del našega življenja in predstavljajo nepogrešljiv pripomoček za komunikacijo, delo, zabavo in še veliko več. Vendar pa se včasih zgodi, da se naši dragoceni telefoni poškodujejo. V tem prispevku boste izvedeli, katere so najpogostejše okvare na telefonu

Razpokan ali poškodovan zaslon

Svetujemo vam, da s popravilom ne odlašate. Uporaba telefona z razpokanim zaslonom ima svoje nevarnosti. Zato pohitite k nam, kjer vam bomo ponudili najboljše popravilo zaslona. S pravočasnim popravilom bo vaš telefon kot nov.

Napačno delujoča ali nedelujoča kamera

To je še ena zelo pogosta težava, saj večina ljudi kamero uporablja vsak dan. Če opazite zamegljenost, slabo osvetlitev, šumne slike, izkrivljen barvni prikaz, fizično poškodovan objektiv ipd. pomeni, da je čas za popravilo oziroma zamenjavo kamere. V našem servisu Mobistekla vam ponujamo ugodno in kakovostno popravilo.

Napaka polnilnega porta

Včasih se zgodi, da telefona ne morete napolniti, kljub temu da je baterija telefona nova. Ali pa opazite, da ga lahko napolnite le, če ga držite pod določenim kotom ali v določenem položaju. Vse to ima skupno rešitev, priključek je treba popraviti ali zamenjati. Zato ne odlašajte in popravite vaš telefon v našem servisu.

Poškodovano ohišje

Ohišje vašega telefona ni mišljeno samo kot vizualni dodatek. Notranje vezje ščiti pred poškodbami, prahom in delci nečistoče. Zato ohišja ne pustite poškodovanega dlje časa. Prenesite ga k nam in naši serviserji bodo v kratkem času pripravili popolno zamenjavo ohišja za iPhone 8 Plus v Ljubljani.

Kot vidite, vam bomo v podjetju Mobistekla ponudili celovito storitev popravila telefona. Zato nas pokličite na 051 494 000 | 070 421 117.