PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Blost post image

Obročno plačevanje

16.11.2022

Blost post image

Plačilo na obroke

Plačilo na obroke je možno za imetnike kreditnih kartic (Visa, Mastercard, Karanta), ki imajo vključeno opcijo plačevanja na obroke. V kolikor te opcije še nimate vklopljene, vam jo brezplačno vklopijo v poslovalnici vaše banke. Obdelava naročila se zaradi verifikacije kreditne kartice, podaljša za pet dni.

Nakup na obroke je hiter, preprost ter brez obiska banke in podpisovanja pogodbe. Vse uredite sami z enim SMS sporočilom.

Za obročno odplačevanje so potrebni naslednji koraki.

  1. Najprej opravite nakup izdelka za katerega želite obročno plačevanje.
  2. Po uspešnem nakupu boste od banke prejeli SMS sporočilo s ponudbo za obročno plačevanje.
  3. Na to sporočilo odgovorite po navodilih vaše banke (koliko obrokov želite).
  4. Banka vam bo nato poslala potrditveno SMS sporočilo.

Postopek nakupa je enak kot, kot če bi plačevali z debetno kartico. Izbrani izdelek (ali več njih) dodate v košarico in po pregledu košarice s klikom na “Nadaljujte na blagajno” nadaljujete na naslednji korak.

Na blagajni vnesete zahtevane podatke ali pa se prijavite in podatki se bodo izpolnili samodejno. Izberete plačilo “Plačilne kartice” in vnesete podatke kreditne kartice. Naročilo potrdite s klikom na polje “Oddajte naročilo”.

Po opravljenem plačilu je vaša naloga samo še to, da odgovorite na SMS sporočilo, ki vam ga je poslala vaša banka (3. korak prejšnjega odstavka).

Seznam bank za obročno odplačevanje

V primeru težav in dodatnih vprašanj glede obročnega odplačevanja nas prosim kontaktirajte na telefonsko številko 051494000 ali nam pišite s pomočjo kontaktnega obrazca na spodnji povezavi.

Kontaktni obrazec