PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Blost post image

Prevzem in oddaja naprave kjerkoli v območju Ljubljane.

21.11.2022

Blost post image

Ko pride do okvare naprave, ki jo uporabljamo na dnevni ravni, se lahko hitro znajdemo v stresni situaciji. Poleg tega, da naprava morda ne deluje več, se lahko pojavijo tudi dodatni stroški popravila in nadomestnih naprav, ki jih moramo uporabiti med časom popravila. Vendar pa obstaja način, kako lahko zagotovimo, da je ta proces čim bolj brezskrben - prevzem in oddaja po popravilu naprave kjerkoli v območju Ljubljane.

Prevzem in oddaja preko kurirske službe.

Prevzem in oddaja po popravilu naprave je storitev, ki jo ponuja naš servis Mobistkela, ki se ukvarja s popravili različnih naprav, od računalnikov in mobilnih telefonov do dronov. Gre za servis, ki uporabnikom omogoča, da svojo okvarjeno napravo enostavno oddajo za popravilo in jo po popravilu prevzamejo na dogovorjeni lokaciji.

Zelo poenostavljen postopek

Eden glavnih razlogov, da se odločite za prevzem in oddajo po popravilu naprave, je prihranek časa. Namesto, da bi morali sami peljati svojo napravo na servis, lahko izkoristite storitev prevzema in oddaje, ki vam jo ponujajo naši serviserji. To vam omogoča, da se izognete čakanju v vrstah in izgubi časa za prevoz.

Druga prednost prevzema in oddaje po popravilu naprave je, da se izognete morebitnim dodatnim stroškom. Če bi morali sami peljati napravo na servis, bi morali plačati tudi stroške prevoza ali parkirnine, medtem ko vam storitev prevzema in oddaje tovrstne stroške prihrani.

Poleg tega pa vam prevzem in oddaja po popravilu naprave omogoča tudi boljšo organizacijo. Če se nahajate v službi ali drugem delovnem mestu, lahko serviserju enostavno predate napravo na dogovorjeni lokaciji, medtem ko opravljate svoje delo. Na ta način lahko preprečite izgubo časa ali celo odsotnost s svojega delovnega mesta.