Mobilna kontaktna številka

051 494 000 | 070 421 117

Lokacija poslovalnice

Ljubljana, Tržaška cesta 5

Email podjetja

info@mobistekla.si

PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Nokia 6.1

Servisiramo tudi mobilne telefone znamke Nokia. Najbolj prepoznavna znamka na svetu in najstarejši Evropski proizvajalec mobilnih naprav. Popravimo vam kompleten ekran. S hitrim servisnim postopkom in ugodno ceno, smo najboljši recept za vašo poškodovano napravo.

Imate počen zaslon na Nokia napravi?

Če imate poškodovan ekran oziroma zaslon na vaši Nokia napravi, ga prinesite na naš servis kjer vam popravilo opravimo v okvirnem času 24-tih ur in zagotovimo ugodno ceno.

Se vam Nokia ne polni oziroma ima slabo baterijo?

Se vam zdi da se baterija na vaši Nokia napravi hitro sprazni ali pa zelo počasi polni ? In ste prepričani, da je čas za nakup nove naprave? Motite se žal je tako, da baterije na telefonih ne zdržijo kaj dosti več kot dveh do treh let. Vendar nič za to, saj baterijo lahko zamenjamo, in s tem vaši napravi podaljšate življenjsko dobo. Popravilo baterije je izvedeno hitro in strokovno. Vašo napravo lahko prevzamete v naši poslovalnici v parih urah.

Ali ima vaša Nokia nedelujoč mikrofon?

Se vaš sogovornik pritožuje, da nekaj šumi in da vas ne sliši, vas sliši zelo slabo ali pa skoraj nič? Nedelujoč mikrofon vam preprečuje izvajanje osnovne funkcije za katero je bil mobitel sploh ustvarjen. S popravilom mikrofona boste spet normalno uporabljali vašo Nokio.

Vam zvočnik hrešči ali pa ne slišite sogovornika?

Vam zvočnik hrešči ali pa ne slišite sogovornika.. kar je najbolj pogosta posledica umazanije ali vode, katera prodre v slušalko ali zvočnik. Z menjavo zvočnika boste spet popolnoma ter nemoteče opravljali klice.

Vam pri vaši Nokii kamera ne ostri ali sploh ne deluje?

Vam kamera na vaši Nokii napravi ne deluje ali pa se na sliki pojavljajo črne pike? Naši strokovnjaki lahko kamero na vaši napravi popravijo in vam s tem omogočijo popolno sliko ter nadaljnje delovanje.

Se vaša Nokia polni pod določenim kotom ali pa sploh ne polni?

Se vam telefon Nokia polni počasi, le pod določenim kotom ali pa se sploh ne polni? V našem servisu vam lahko komponento zamenjamo, popravimo polnilni konektor in s tem omogočimo nemoteno polnjenje.

Iščete pooblaščen servis za Nokia naprave?

V primeru, da gre za fizično poškodbo, stik naprave s tekočino ali nepravilno uporabo izdelka, vam proizvajalec v skladu s pogoji garancije ne priznava. Na tej povezavi lahko najdete uradno spletno stran proizvajalca https://www.nokia.com/phones/sl_si