Mobilna kontaktna številka

051 494 000 | 070 421 117

Lokacija poslovalnice

Ljubljana, Tržaška cesta 5

Email podjetja

info@mobistekla.si

PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Popravilo elektricnega skiroja Servis Slovenija

Servisiramo vse znamke električnih skirojev. Popravimo vam baterijo, blatnik,električno vezje ali pa poškodovano pnevmatiko. S hitrim servisnim postopkom in ugodno ceno, smo najboljši recept za vašo poškodovano napravo. Z našo ekipo specialistov na različnih področjih imamo zelo široko znanje, ki pa ga vedno znova nadgrajujemo, saj gre tehnologija vsak dan korak naprej.

Servis električnega skiroja

Servis mobistekla ni le servis telefonov ampak tudi servis električnih skirojev, opravljamo v Ljubljani.
Popravljamo številne znamke električnih skirojev tako od najbolj popularnih kot so Xiaomi M365, M365 PRO, Xiaomi Mi Essential, Xiaomi Mi Scooter 1S, Xiaomi Mi Scooter Pro 2, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Xplore kot tudi manj pogoste znamke in sicer Blaupunkt, Velociptor, UrbanGLide ter druge. Popravilo električnega skiroja izvedemo hitro in strokovno.

Hiter servis pnevmatik in gum na električnih skirojih

Ker se pogosto zgodi, da se pri vožnji predre guma ali izpusti zračnica, se je naš servis električnih skirojev še posebej specializiral na tovrstno popravilo. Menjava gume oziroma pnevmatike ali zamenjava zračnice na električnem skiroju je opravljena lahko že v eni uri. Ponujamo tako klasične gume z zračnico kot tudi polne gume, ki se ne morajo predreti. Poleg tovrstnega servisa izvedemo tudi popravilo zavore ali ročice za plin. Menjava blatnika je še posebej priporočljiva, saj ščiti tako električni skiro kot tudi vas pred vodo in umazanijo. Na električnih skirojih se občasno pojavi tudi napaka na bateriji in matični plošči. Pogosto to opazimo, ko se električni skiro ne prižge več, ali pa ob prižigu piska, oziroma ga ni mogoče prižgati in ugasniti.

Nadgradnja hitrosti

Za električne skuterje izvajamo tudi odpravo programskih napak in nadgradnje. Ena izmed najbolj pogostih nadgradenj programske opreme je povečanje maksimalne hitrosti na skuterju. Tako lahko povečamo hitrost električnega skiroja tudi za 15 km/h.

Trgovina z dodatki in rezervnimi deli

Poleg popravila električnega skiroja ponujamo tudi dodatke in rezervne dele za električne skiroje. Zelo priročna je trobica za električni skiro, prav tako prav pride držalo za telefon na električnem skiroju ter kljukica za obešanje. Če pa se vam dogaja, da vaš električni skiro »škriplje«, imamo temu namenjen blažilec vibracij iz gume.