PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Samsung Galaxy Watch 3 41mm

Naša poslovalnica v Ljubljani je specializirana za servis Samsung telefonov. Ker je Samsung najbolj prodajana znamka v Evropi, imamo tudi mi temu primerno ponudbo in zalogo. Popravljamo Samsung telefone od prve Galaxy S verzije do Galaxy S23 Ultra in novejših. Poleg telefonov v naši poslovalnici v Ljubljani izvajamo tudi popravila za Samsung pametne ure Galaxy Watch in Samsung Galaxy Tab tablice.

Ko gre za servis naprav oz. popravila, uporabljamo le originalne Samsung zaslone in baterije. Tako lahko zagotovimo, da bodo vaše naprave po popravilu delovale brezhibno. Če torej potrebujete servis Samsung telefonov, je naša poslovalnica v Ljubljani prava izbira. Z veseljem vam bomo pomagali rešiti vašo težavo in vašo Samsung napravo ponovno spravili v delujoče stanje.

Največja zaloga originalnih in nadomestnih rezervnih delov

Trudimo se, da imamo v skladišču vedno na razpolago rezervni del, ki ga trenutno potrebujete, in zaradi tega vam lahko telefon popravimo v najkrajšem možnem času. Naš Samsung servis se nahaja v Ljubljani, naši visoko usposobljeni serviserji pa bodo na vašo zahtevo vaš telefon popravili že v parih urah.

Imate počen zaslon ali razbito steklo na Samsung Galaxy napravi?

Če imate počeno steklo ali pa poškodovan ekran oziroma zaslon na vaši Sasmung Galaxy napravi, po vsej verjetnosti iščete Samsung servis. Preden se odločite za določen Samsung servis, se je dobro pozanimati, kakšne rezervne dele ta servis uporablja.

Ker imajo Samsung telefoni večinoma kakovostne amoled zaslone, močno odsvetujemo, da se tovrstni ekran zamenja z nadomestnim LCD zaslonom. Iz tega razloga v našem Samsung galaxy servisu v Ljubljani uporabljamo samo originalne Samsung super amoled zaslone. Zgolj z originalnim zaslonom bo popravilo Samsung Galaxy telefona opravljeno optimalno.

Velikokrat se zgodi, da je pri vašem galaxy-ju poškodovano le steklo, ekran in touch (zaslon na dotik) pa delujeta brezhibno. V tem primeru izvedemo popravilo stekla, ekran pa ohranimo originalen. Tako lahko zagotovimo, da je cena popravila nizka.

Se vam Samsung Galaxy ne polni oziroma ima slabo baterijo?

Baterija pri Sasmsung Galaxy mobitelih v povprečju po dveh letih začne delovati slabše oziroma ne zdrži niti en dan. Velikokrat je težava tudi ta, da se Samsung Galaxy ne napolni oziroma sploh ne zazna polnjenja. V tem primeru je potrebna zamenjava Sasmsung baterije z novo. Tako lahko podaljšate življensko dobo Galaxy-ja, kot tudi ga lahko dlje uporabljate brez vmesnega polnenja.

Popravilo baterije je izvedeno hitro in strokovno, saj servis samsung baterije izvajamo praktično vsak dan.

Vsakodnevno polnenje telefona preko polnilnih vrat lahko privede tudi do okvare in poškodbe polnilnega konektorja. Pred tovrstnim popravilom je priporočljivo pregledati tudi polnilec in polnilni kabel, ki je velikokrat vzrok okvare napajalnega porta.

Ko Samsung galaxy telefon priklopite na polnenje in se vam pojavi opozorilo »zaznana vlaga« ter se Sasmsung galaxy ne polni več preko USB vhoda, je prav tako potrebno zamenjati polnilni konektor, ne glede ali je to micro usb vhod ali tip c (type c) vhod. Tovrstno napako povzroči oksidacija (korozija) na polnilcu oziroma kratek stik ter slabe povezave, ki jih ima polnilna enota. Servis polnilne enote predlagamo čim hitreje, saj lahko pride do hujših okvar naprave pri nepravilnem polnenju. Zato ne odlašajte, saj popravilo polnenja večinoma ne predstavlja visokega stroška, in obiščite naš Samsung servis v Ljubljani!

Vam pri Sasmung Galaxy kamera ne ostri ali kamera sploh ne deluje?

Poleg same hitrosti naprave ter prostega prostora na disku, je eden izmed glavnih dejavnikov pri izbiri telefona tudi dobra sprednja (selfi) in zadnja kamera. Pogosto pa se zgodi, da zaradi padca, udarca in ostalih poškodb kamera preneha zumirati ali pa celo ne deluje več. To pomeni, da ne moremo slikati, narediti lepih fotografij, posneti videja ali pa opraviti video klica.

Prav tako je zaradi vsakodnevne uporabe socailnih omrežji in aplikacij za komunikacijo dobra in delujoča kamera nujna.

Seveda pa zaradi omenjenih nezgod še ne pomeni, da je potrebno kupiti nov Samasung galaxy telefon, saj naše podjetje v Ljubljani ponuja Servis za Sasmsung galaxy kamere, ki je opravljeno v zelo kratkem času. Ko izvedemo menjavo Sasmsung galaxy kamere, lahko ponovno slikate in snemate kot pred poškodbo kamere.

Ali ima vaš Samsung Galaxy nedelujoč mikrofon?

Če vas sogovorniki ne slišijo, pomeni, da imate pokvarjen mikorofon na Samsung Galaxyju. Zamašen oziroma nedelujoč mikrofon vam onemogoča izvajati onsnovne funkcije, za katere je bil mobitel sploh ustvarjen. Ker imajo telefoni več mikrofonov, je zelo pomembno, da vsi delujejo normalno, saj nedelujoč le en mikrofon na mobitelu lahko povzroča šume in nerazločne klice.

S popravilom mikrofona boste lahko spet normalno uporabljali vaš Sasmsung Galaxy. Servis mikrofona za Samsung Galaxy je lahko izveden s strani našega osebja. Lahko se pohvalimo, da naši serviserji znajo izvesti menjavo le mikrofona na Sasmsung Galaxy, brez menjave ostalih komponent, na katerih se nahaja. Tako je menjava cenejša in se ne izvaja nepotrebnih menjav delujočih komponent.

Vam zvočnik hrešči ali pa ne slišite sogovornika?

Tih zvočnik pri Samsung Galaxyju je velikokrat posledica umazanije in vode, ki prodre v odprtine slušalke. Prav tako lahko padec Samsunga povzroči poškodbo zvočnika. Ker pa je ena izmed glavnih funkcij Galaxyija, da lahko nemoteče opravljate klice in sogovornika dobro slišite, je popravilo zvočnika in slušalke nekaj ključnega.

Ko vašo napravo odpremo, očistimo vse odprtine, opravimo menjavo zvočnika in slušalke in tako poskrbimo, da vaš Sasmsung Galaxy ponovno deluje brezhibno. Poslušanje glasbe, kot tudi pogovori preko telefona bodo spet nemoteči.

popravilo težav s signalom

Če se soočate s težavami pri lovljenju signala na vašem Samsung telefonu, ne obupajte, saj vam lahko pomagamo! Naš servis Samsung telefonov je specializiran za reševanje vseh vrst težav s signalom na Samsung napravah. Naš Samsung Servis bodo skrbno pregledali vaš telefon in ugotovili, kaj povzroča težave s signalom. Po tem bomo izvedli ustrezne popravke, da boste lahko ponovno uživali v brezhibnem delovanju vašega Samsunga. Naša ekipa bo poskrbela za vašo popolno zadovoljstvo.

Popravilo bralnika sim kartice na Samsung telefonih

V primeru, da vaš Samsung telefon ne prepozna SIM kartice, imamo rešitev! Naš servis mobilnih telefonov se ukvarja s popravili bralnika SIM kartic na Samsung napravah. Naš servis mobilnih telefonov Ljubljana bodo z veseljem pomagali in hitro odpravili težavo, da boste lahko svoj telefon uporabljali v polni meri. Zaupajte nam svoj Samsung in mi vam bomo zagotovili, da boste lahko hitro in brez težav uporabljali svoj telefon s popolno funkcionalnostjo bralnika SIM kartic.

Popravilo tipk za vklop in glasnost na Samsung telefonih

Ste opazili, da vaši gumbi za vklop in glasnost na Samsung telefonu ne delujejo pravilno? Ne skrbite, saj smo tukaj, da vam pomagamo. Naš specializiran servis telefonov Ljubljana se ukvarja s popravilom gumbov za vklop in glasnost na Samsung napravah. Naš servis bodo hitro in učinkovito odpravili težavo z gumbov na vašem Samsung telefonu. Zavedamo se, da so vaši gumbi ključnega pomena za uporabo vašega Samsunga, zato bomo vaš telefon popravili v najkrajšem možnem času.

Menjava zadnjega stekla na Samsung telefonih

Vam se je razbilo zadnje steklo na vašem Samsung telefonu? Ni razloga za skrb, saj se naš specializiran servis Samsung telefonov ukvarja s hitro in učinkovito menjavo zadnjega stekla na Samsung napravah. Naš Samsung servis bodo poskrbeli za to, da bo vaš telefon spet izgledal kot nov in bo pripravljen za uporabo v najkrajšem možnem času. Zamenjali bomo zadnje steklo na vašem telefonu, da boste lahko ponovno uživali v njegovem videzu.

Popravilo Samsung polnilnega konektorja

Pri nas smo specializirani za popravilo Samsung polnilnega konektorja, ne glede na to ali je težava pri počasnem, ne delujočem, nestabilnem, umazanem polnilnem konektorju Samsung naprave, imamo rešitev! Pri našem servisu telefonov Ljubljana vam ponujamo kakovostne in učinkovite storitve za popravilo polnilnega konektorja vašega Samsung telefona. Obiščite nas in zaupajte nam vaš Samsung, mi pa bomo poskrbeli, da boste spet lahko polnili svoj telefon brez kakršnihkoli težav.

Popravilo Samsung ohišja

Si želite, da bi vaš Samsung telefon izgledal kot nov? V primeru, da se vaš telefon razpoka ali deformira na okvirju, nas obiščite v naši Samsung servisni delavnici v Ljubljani, kjer vam nudimo popravilo ohišja. Naša predanost in zavezanost kakovosti zagotavljata, da boste deležni najboljšega popravila in boste lahko ponovno uživali v uporabi vašega Samsung telefona.

Popravilo vibracij

Vas skrbi, ker vaš Samsung telefon ne vibrira med zvonenjem in prejemanjem sporočil, ali med tipkanjem po tipkovnici? Če opazite katerega od teh znakov, je verjetno, da vaš telefon ne vibrira več. V takem primeru je priporočljivo, da ga pregleda naš Samsung servis, da se ugotovi vzrok težave in opravi potrebno popravilo. Naš servis telefonov bodo uporabili najnovejše in najkvalitetnejše dele ter s svojim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo diagnosticirali in odpravili težavo z vibracijo na vašem telefonu.

Popravilo Samsung wifi ali Bluetooth povezave

Težave s povezovanjem na WiFi ali Bluetooth lahko hitro in učinkovito odpravimo v našem servisu mobilnih telefonov Mobistekla. Naš servis bodo s pomočjo najnovejših diagnostičnih orodij natančno diagnosticirali vzrok težave in uporabili najboljše nadomestne dele, da bomo popravili vaš Samsung telefon. Naš cilj je, da vam zagotovimo zanesljivo storitev in da boste lahko ponovno nemoteno uporabljali svoj telefon.

Popravila Samsunga v stiku s tekočino

Če ste po naključju izpostavili svoj Samsung telefon vodi ali drugi tekočini, se lahko pojavijo različne težave, ki lahko vplivajo na delovanje telefona. Med najpogostejšimi težavami so:
 1. Težave z zaslonom: Voda lahko prodre v notranjost telefona in poškoduje zaslon. Posledično lahko pride do težav z odzivnostjo zaslona ali pa zaslon popolnoma preneha delovati.
 2. Težave s polnilnim priključkom: Voda lahko prodre v notranjost telefona in poškoduje polnilni priključek. To lahko privede do težav pri polnjenju baterije ali celo do popolne izgube možnosti polnjenja.
 3. Težave z baterijo: Če voda prodre v notranjost telefona, lahko poškoduje tudi baterijo. To lahko privede do hitre izpraznitve baterije ali celo do popolnega odpovedovanja baterije.
 4. Težave z vibracijo: Če voda prodre v notranjost telefona, lahko poškoduje tudi vibracijski motor. To lahko privede do težav pri delovanju vibracije ali celo do popolnega odpovedovanja vibracije.
Zaradi teh težav lahko pride do poslabšanja delovanja telefona ali celo do popolne odpovedi. Naš Samsung servis je izkušen v popravilu poškodb, ki jih povzročijo tekočine, zato lahko računate na to, da bo vaš telefon popravljen kakovostno in hitro.

Pozabljeno geslo in odklep Samsunga

Za tiste, ki ste pozabili geslo za svoj Samsung, ne skrbite, saj lahko pri našem servisu mobilnih telefonov odklenemo vaš telefon in ga pripravimo za ponovno uporabo. Naš servis telefonov Ljubljana bo vaš telefon odklenil brez izgube vaših podatkov in zagotovili, da bodo vaši podatki varni ter zaščiteni.

Odprava programskih napak in namestitev nove programske opreme na vaš Samsung

Nudimo vam rešitev, če se vaš Samsung sooča z napako programske opreme, kot so:
 • počasno delovanje,
 • zamrznitev zaslona,
 • ponavljajoče se napake pri aplikacijah ali neskladnost z novo programsko opremo, kot so posodobitve Androida.
Poleg popravila napak programske opreme, lahko vašemu Samsungu tudi namestimo novo programsko opremo. Pri naši storitvi popravila in namestitve programske opreme bomo poskrbeli za varnost vaših podatkov in zagotovili, da bodo vaši podatki zaščiteni.

Pridobitev in ohranitev podatkov iz nedelujočih Samsung naprav

Naš Samsung servis Ljubljana ponuja storitev pridobivanja izgubljenih podatkov, kot so slike, videoposnetki, kontakti oziroma druge pomembne datoteke iz vašega ne delujočega Samsunga. Če se soočate s takšno težavo, se obrnite na nas in naš servis vam bo pomagal obnoviti vaše podatke. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obdelali varno in zanesljivo.

Popravilo senzorja za prstni odtis ali face recognition pri Samsung napravah

Možno je, da vaš prstni odtis ne deluje več zaradi umazanije ali vlage na vaših prstih. V primeru mokrih ali umazanih rok, senzor prstnih odtisov morda ne bo mogel pravilno prebrati vašega prstnega odtisa. Vendar vam pa lahko naši strokovnjaki na Samsung servisu prav tako pomagajo preveriti, ali senzor pravilno deluje in če je potrebno, izvedejo popravilo senzorja prstnih odtisov prav tako popravilo face recognition, da boste lahko spet uporabljali vse funkcije za odklepanje vašega Samsung telefona.

Popravilo NFC sprejemnika na Samsungih

Če uporabljati funkcijo NFC, za plačevanje, brezzično deljenje datotek, avtomatsko povezovanje z napravami, namesto urbane, itd. in vam nenadoma neha delovati, je lahko zelo zoprno. Zato naš Samsung servis poskrbi, da vam popravi vaš Samsung in s tem vrne vse funkcije, ki vam NFC omogoča. Med popravilom bo naš servis mobilnih telefonov Ljubljana poskrbel za varnost vaših podatkov.

Popravilo Samsung svetilke in bliskavice

Se vam kdaj zgodi, da želite narediti fotografijo, vendar vaša bliskavica na telefonu ne deluje? Ali pa morda potrebujete svetilko, vendar se ta ne vklopi? V takšnih primerih vam lahko pomagamo s popravilom bliskavice ali svetilke na vašem telefonu. Ne glede na to, ali gre za fizično poškodbo ali programsko težavo, bomo poskrbeli za popolno popravilo vašega telefona. Pri nas lahko računate na kakovostno storitev in skrbno ravnanje z vašo napravo.

Popravilo senzorja bližine na Samsung napravah

Senzor bližine je zelo uporabna funckija telefonov kot so:
 • Med klicom: Ko približate telefon ušesu, to telefon zazna in preklopi telefon na način brez dotika, telefon se zaklene med klicem.
 • Pomaga pri varčevanju z energijo baterije: saj lahko izklopi telefon, ko ni v uporabi.
 • Prekinitev zvonenja: Ko se vaše telo približa telefonu med zvonenjem (pogosto se uporablja ta funkcija pri alarmu) se zvonenje ugasne.
 • Funkcija pametna zatemnitev: Senzor bližine pomaga tudi pri pametni zatemnitvi, ko pospravite telefon v žep oziroma torbico, se prepreči nenameren dotik.
Če vam katera od naštetih funkcij ne deluje, pomeni da vaš senzor bližine ne deluje oziroma ne deluje pravilno. Naš Samsung servis vam omogoča kakovostno in cenovno ugodno popravilo senzorja bližine.

Popravilo svetlobnega senzorja oziroma samodejne osvetlitve vašega Samsung telefona

Svetlobni senzor ima več uporabnih funkcij kot samo samodejna osvetlitev vašega telefona in sicer:
 • Ena izmed uporab svetlobnega senzorja je, da se uporablja pri kameri pametnega telefona. Svetlobni senzor lahko namreč zazna svetlobo okolice in se na podlagi tega prilagodi nastavitev fotoaparata, kar lahko pripomore k boljšimi fotografijami.
 • Poleg tega se svetlobni senzor uporablja tudi za samodejno prilagajanje barv na zaslonu glede na temperaturo barv v okolici. Na primer, ko zaslon gledamo v nočnem načinu, se barve prilagodijo tako, da je vaš vid manj napet.
 • Svetlobni senzor se uporablja tudi pri upravljanju energije baterije. Če je svetloba okolice preveč šibka, se lahko samodejno zmanjša svetlost zaslona, kar pripomore k varčevanju z energijo baterije in podaljša čas delovanja telefona.
 • V nekaterih primerih se svetlobni senzor uporablja tudi za zaznavanje gibov, na primer pri uporabi fitnes aplikacij ali igrah na pametnem telefonu.
Zelo pomembno je imeti delujoč svetlobni senzor, zato če imate težave z katerokoli funkcijo našteto zgoraj prinesite svoj telefon v naš Samsung servis in vam bodo naši specialisti kakovostno popravili vaš senzor.

Popravilo vložka za SIM in SD kartice na Samsung napravah

Nekaj možnih napak, ki se lahko pojavijo pri držalu za SIM in SD kartice na Samsung telefonih, so:
 • SIM ali SD kartica se ne prilega pravilno.
 • Držalo za SIM ali SD kartico je poškodovano ali razpokano.
 • SIM ali SD kartico je težko ali nemogoče odstraniti iz držala.
 • SIM ali SD kartice ne prepoznana na telefonu.
 • Kartice so izgubljene ali se premikajo v držalu, kar lahko povzroči težave pri povezovanju z omrežjem ali izgubo podatkov.
Vse te napake lahko povzročijo težave pri uporabi vašega Samsung telefona, zato je pomembno, da jih popravite, da lahko brez težav uporabljate vaše SIM in SD kartice. Naš servis telefonov Ljubljana vam poleg popravila omogoča ugoden nakup novega držala za SIM ali SD kartico.

Popravilo Samsung polnilnih kablov in adapterjev

Prej ali slej se vam lahko zgodi, da vaša Samsung naprava neha polniti, polni počasneje, polni samo takrat, ko je telefon v določenem položaje, kar pomeni, da je lahko težava v polnilnem kablu ali adapterju. Naš servis telefonov vam bo pregledal polnilni kabel in adapter, da ugotovijo kaj povzroča težavo. Naši strokovnjaki vam bodo popravili vaš kabel oziroma adapter, če vam pa to ne ustreza pa lahko pri nas kupite nov kabel in adapter.

Diagnostika in pregleda vaše Samsung naprave

Pri naši storitvi za diagnostiko in pregled vašega Samsunga boste deležni celovitega pregleda vaše naprave, da bi ugotovili, kaj povzroča težavo. Na našem Samsung servisu bodo serviserji temeljito pregledali vašo Samsung napravo in izvedli potrebne teste, da bi ugotovili, kaj je narobe. Nato vam bomo posredovali natančno poročilo o stanju vaše Samsung naprave in predstavili možnosti za popravilo. Ko zaključimo z diagnostiko in pregledom, bomo stopili v stik z vami, da bi vam posredovali podrobno poročilo o stanju vaše Samsung naprave in predstavili možnosti za popravilo. Če se strinjate z našimi predlogi, bomo nadaljevali s popravilom, ki ga bomo izvedli z visokokakovostnimi nadomestnimi deli. Pri nas lahko pričakujete zanesljivo storitev, ki bo vašo Samsung napravo vrnila v odlično stanje. Zavedamo se, kako pomemben je vaš Samsung za vas, zato bomo z vami sodelovali skozi celoten postopek, da boste vedno obveščeni o stanju vaše naprave. Kadarkoli pa lahko tudi preverite kakšen je status vašega popravila.

Zaščitna stekla ter ovitki za Samsung telefon

Če želite zaščititi svoj Samsung pred praskami, udarci in drugimi poškodbami, vam priporočamo uporabo ovitka in zaščitnega stekla. V naši trgovini lahko izbirate med široko paleto kakovostnih ovitkov in zaščitnega stekla za vaš Samsung. Ovitki za Samsung so izdelani iz trpežnih materialov, ki lahko absorbirajo udarce in preprečijo praske na vašem Samsungu. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in materialih, tako da lahko najdete ovitek, ki ustreza vašemu slogu. Zaščitno steklo je tanek in prozoren sloj, ki se namesti na vaš Samsung in ščiti zaslon pred praskami, udarci in drugimi poškodbami. Zaščitno steklo ima visoko odpornost proti udarcem, tako da lahko zagotavlja zanesljivo zaščito vašega Samsunga. Če želite zaščititi svoj Samsung, si oglejte našo ponudbo ovitkov in zaščitnega stekla v naši trgovini. Naši izdelki so visoko kakovostni in bodo vašemu Samsungu zagotovili dolgotrajno zaščito. Naše prijazno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri pravega ovitka ali zaščitnega stekla za vaš Samsung.

Ponujamo ugoden servis za različne zaslone tako ravne ekrane, kakor zaobljene (Edge).

Smo eden redkih servisov, ki vam lahko ponudi menjavo samo stekla na zaobljenih zaslonih, kot so:
 • Samsung Galaxy S7 Edge
 • Samsung Galaxy S8
 • Samsung Galaxy S8 Plus
 • Samsung Galaxy S9
 • Samsung Galaxy S9 Plus
 • Samsung Galaxy S10
 • Samsung Galaxy S10 Plus
 • Samsung Galaxy S20
 • Samsung Galaxy S20 Plus
 • Samsung Galaxy S21
 • Samsung Galaxy S21 Plus
 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • Samsung Galaxy S22
 • Samsung Galaxy S22 Plus
 • Samsung Galaxy S22 Ultra
 • Samsung Galaxy S23
 • Samsung Galaxy S23 Plus
 • Samsung Galaxy S23 Ultra
 • Samsung Galaxy Note 8
 • Samsung Galaxy Note 9
 • Samsung Galaxy Note 10
 • Samsung Galaxy Note 10 Plus
 • Samsung Galaxy Note 20
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Ker pa smo si ljudje različni in imamo različne želje, vam ponujamo tudi obnovljeje zaslone z manjšimi vizualnimi napakami po močno znižani ceni.

Če se slučajno zgodi, da rezervnega dela nimamo na zalogi, ga bomo samo za vas naročili in vas ob prejemu tudi obvestili. Status vašega telefona si lahko pogledate na naši sledilni strani - Preverite status popravila vaše naprave!. Ko je popravilo zaključeno pa vas o tem obvestimo po e-mailu in telefonu.

Kako poteka servis in prevzem Samsung naprave?

Če niste prepričani, kaj je narobe z vašim telefonom, nas lahko pokličete ali pišete in z veseljem vam bomo pomagali napravo diagnosticirati. Še bolje pa bo, da se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani na Tržaški cesti 5 in bo serviser vašo napravo temeljito pregledal in vam sporočil napako. Za popravilo ali servis Samsung in drugih naprav smo za vas na voljo na info@mobistekla.si ali na telefonski številki 051 494 000.

Telefon lahko prevzamete osebno, vam ga pošljemo po pošti ali pa vam ga na dom ali službo pripelje naša kurirska služba (velja za Ljubljano).

Iščete pooblaščen servis za Samsung naprave?

V primeru, da gre za fizično poškodbo, stik naprave s tekočino, starejšo napravo ali nepravilno uporabo izdelka, vam proizvajalec v skladu s pogoji garancije ne priznava.

Če vaša Samsung naprava potrebuje popravilo in vam garancija ne velja, se lahko obrnete na nas, saj smo specializirani servis za Samsung naprave. Kot profesionalen servis z več kot 10 letno tradicijo smo pravi naslov za popravilo vaše naprave, saj imamo izkušnje s popravili različnih modelov Samsung telefonov, Samsung tabličnih računalnikov, Samsung Watchov.

Če ste torej v iskanju zanesljivega in kakovostnega servisa za vašo Samsung napravo, smo vam na voljo. Pripororčamo vam, da se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani na Tržaški cesti 5. Naša ekipa strokovnjakov bo vašo napravo temeljito pregledala, diagnosticirala težavo in izvedla popravilo z uporabo originalnih nadomestnih delov. Naš cilj je, da vaša Samsung naprava deluje kot nova!

Na tej povezavi lahko najdete uradno spletno stran proizvajalca Samsung Slovenija

Slovenska podpora in servis za Samsung naprave v Ljubljani.

Zavedamo se, da so naprave v današnjem času postale nepogrešljiv del našega vsakdana in da težave z njimi lahko povzročijo veliko nevšečnosti. Zato smo vam vedno na voljo, če imate kakršnakoli vprašanja ali težave z vašo napravo.

Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi preko e-pošte na naslovu info@mobistekla.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 051 494 000. Naša prijazna in strokovno usposobljena ekipa bo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja in vam pomagala pri reševanju morebitnih težav.

Pri nas ne nudimo le kakovostnih storitev popravil, temveč tudi kakovostno podporo strankam. Prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev za vašo težavo in vam omogočili brezskrbno uporabo vaše naprave.