PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Xiaomi 12 Lite

Xiaomi je med najhitreje rastočimi znamkami mobilnih telefonov v Sloveniji in po svetu in po svoji prodaji dohiteva tudi velikane, kot so Apple, Samsung in Huawei. S svojo veliko izbiro telefonov, kvaliteto in dostopnimi cenami osvaja vse tehnološke navdušence. V primeru nezgod ali poškodb, pa smo mi tu zato, da poskrbimo, da bo vaš Xiaomi telefon deloval kot nov! Ne glede na to, ali imate počeno steklo ali počen ekran, poškodovano kamero ali mikrofon, želite odpraviti programske napake ali pa vam je telefon padel v vodo, lahko na servisu Mobistekla odpravimo vse vrste napak in zagotovimo, da bo uporaba vašega telefona znova nemotena in prijetna.

Ima vaš Xiaomi telefon počeno steklo ali poškodovan zaslon?

Ob padcih, udarcih in drugih poškodbah se lahko zgodi, da se steklo ali ekran na vaši Xiaomi napravi poškoduje. Ne glede na to, ali gre le za razpoko ali vam touch ne deluje ali ekran sploh ne prikazuje slike, si gotovo želite telefon čimprej popraviti. Pri menjavi stekla ali ekrana je pomembno, da popravilo izvede usposobljen strokovnjak z izkušnjami ter pri tem uporablja kvaliteten material, saj se sicer lahko poškodba naprave še poslabša. Odvisno od vašega modela in napake nudimo popravilo stekla in popravilo zaslona, v vsakem primeru pa zagotovimo, da po popravilu ekran deluje brezhibno. Popravilo stekla na Xiaomi napravah nudimo v primerih, ko je poškodovano samo steklo, sam ekran pa deluje brez težav – tovrstno popravilo je mogoče na OLED zaslonih, npr. na Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Redmi Note 10, itd. Menjava stekla nam omogoča, da ohranimo na vaši napravi originalen zaslon, obenem pa je zato lahko tudi cena popravila bolj ugodna.

Se baterija na vaši Xiaomi napravi hitro sprazni ali se telefon morda sploh ne polni?

Baterije se z normalno uporabo telefona obrabijo, zato je mogoče po okvirno dveh letih opaziti slabše delovanje baterije – morda ne zdrži več tako dolgo, morda se telefon ugasne, čeprav še ni prazna baterija. V tovrstnih primerih priporočamo menjavo baterije, ki bo izboljšala delovanje telefona ter s tem podaljšala življenjsko dobo vaše Xiaomi naprave. Če se vaš telefon sploh ne polni, je lahko težava na sami bateriji ali pa na polnilnem konektorju – v takih primerih se napravo predhodno testira, da ugotovimo, v čem točno je težava, nato pa napako po predhodnem dogovoru z vami odpravimo. Obstaja več razlogov za slabše delovanje polnilnega konektorja – ob pogostem polnjenju preko kabla se lahko konektor obrabi; ob delu v prašnem okolju pa se lahko vhod za polnjenje zamaši – v takih primerih običajno zadostuje že čiščenje polnilnega konektorja.

Imate težave z zvokom pri predvajanju glasbe ali med klici?

Morda vas sogovorniki ne slišijo dobro, morda vi ne slišite njih ali pa na vašem Xiaomi telefonu zvočnik hrešči, ko predvajate posnetke ali glasbo? Gre za tri različne komponente – če vi med klicem slabo slišite sogovornika, je najverjetneje potrebno popravilo zgornjega zvočnika (slušalke), če sogovorniki vas ne slišijo, je običajno težava v mikrofonu in če zvočnik hrešči ali sploh ne deluje ob predvajanju glasbe ali posnetkov, je potrebno popravilo glavnega zvočnika. Ne glede na to, katero Xiaomi napravo imate, starejši model, kot je Redmi 4, ali najnovejši model, kot je Mi 11, tovrstne napake v našem servisu odpravimo v 24 urah, naprava pa bo po popravilu delovala kot nova!

Je na vašem Xiaomi telefonu kamera nedelujoča ali imate počeno steklo kamere?

Večina uporabnikov danes vsakodnevno uporablja kamero na telefonu namesto fotoaparata. Če ste eden izmed teh, verjetno veste, kako neprijetno je, če kamere ne morete uporabljati, ker je steklo kamere razbito, slika zamegljena, zoom ne deluje ali pa so na kameri prisotne črne pike. Morda ste si kupili Xiaomi Redmi Note 9 ali Xiaomi Mi 11 Ultra prav zaradi kvalitetne kamere, ki pa je sedaj ne morete uporabljati? Tudi v tem primeru imamo za vas rešitev. Če se vam je razbilo samo steklo kamere, lahko zamenjamo samo to, saj v takih primerih ni potrebe po menjavi celotne kamere. V primeru, da je na vaši Xiaomi napravi poškodovana kamera, pa lahko opravimo tudi menjavo le-te in vaše slike bodo spet take kot prej.